И нека в анкетата гласуват хора които искат да дойдат а не по принцип!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за национална среща на Алфа 156/147 - дискусия
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Здравейте на всички, пиша във тази тема, въпреки че моя модел е 155,но прятелката ми е горд собственик на 156 от скоро. И сега тъй като двамата още си говорим само за невероятната среща на 155, която вече мина и решихме че ще е идеално да се присъединим и на такава и с нейната кола. Наистина аз невиждам нищо лошо в тово да има среща по модели (да може да си се наоплакваме и нахвалим наволя и да бъдем разбрани от всички). И тук искам да изкажа благодарности за осъществяване на срещата към Алекс и да стискам палци на организаторите на тази, нека стане и по-дабра даже.
Comment
-
Колеги, ето и офертата, която ми предложиха от х-л Балкан (Габрово), само трябва да уточним датата и хората, за да може да се резервира. Хотела има и охраняем паркинг, но още не съм говорил за цени.Attached Files
Comment
-
Офертата я има вече , мисля че и датата почти е ясна
29-30 Август35 42.68%
5-6 Септември33 40.24%
Гледах че и колегите с GTV-тата мислят да се събират тогава,ако са съгласни да направим обща среща ще е много хубаво.
Разбира се няма да има никакво делене на модели,всички фенове на марката са добре дошли.
Днес ще видя какво мога да направя относно рекламните материали : тениски и шапки.
Comment
-
Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщениеДнес окончателно уговорих писта Междене за 29-30 Август.
А относно хотел Балкан от 2ри до 9ти е резервиран.
Остава да се подготвим за срещата
Каде се намира тази писта приятелю.И кажи как стоят нещата с престоя там и като цяло как мислите да протече организацията на събитието.sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщениеКаде се намира тази писта приятелю.И кажи как стоят нещата с престоя там и като цяло как мислите да протече организацията на събитието.
Топ-автомобил на събора
Тунинг шампионат
Драг
Майсторско управление
Топ-аудио
Най-нов автомобил на събора
Ще се постарая да има и грамоти за първенците.
А вечерта ще седнем всички на една маса да се веселим.
Общо взето всякакъв вид организация изисква финансиви средства,така че не може да се очаква нещо голямо.
Comment
-
Хайде, колеги - нашата среща наистина мина добре, макар и без някакви специални програми (самите коли ни спретнаха достатъчно забавна програма). Много ще се радваме и вашата да стане реалност, и да си изкарате супер! Ще чакаме и фото-репортаж
П.П. Благодаря за хубавите думи на Недко (1239), но искам да кажа, че без ентусиазма на всички присъствали срещата нямаше да е това, което стана !
Comment
Comment